DOM W OKOLICY ŚWIDNICY
Miasto: kierunek Jaworzyna Śląska
Położenie: okolice Świdnicy
do sprzedania dom w okolicy Świdnicy, kierunek Legnica; posadowiony na bardzo ładnie zagospodarowanej działce o pow. 1400 m2, z licznymi nasadzeniami, częścią warzywną, drewnianą altanką + stół z krzesłami; nieruchomość składa się z następujących kondygnacji: PIWNICA - pralnia, kotłownia, pomieszczenie gospodarcze z wyjściem na ogród; PARTER - salon z wyjściem na mniejszy taras; sypialnia, kuchnia połączona z jadalnią (w której znajduje się kominek, bez rozprowadzenia ciepła); łazienka, toaleta i duży przedpokój z zabudowanymi szafami; PIĘTRO - 4 sypialnie, z jednej wyjście na duży i nasłoneczniony taras, łazienka; PODDASZE - nieużytkowe; dom ocieplony, wyłożony boazerią w kolorze białym, dach pokryty blachodachówką; ogrzewanie co- piec na ekogroszek; ciepła woda zimą z pieca, latem z podgrzewacza wody; okna PCV; na parterze podłogi wyłożone kaflami, w pokojach panele, a w 2 sypialniach wykładzina; na ścianach gładzie i tynk strukturalny; brak kanalizacji - szambo (2 razy w roku wywóz); gaz z butli;
DOM bardzo ciekawy, zadbany, całkowicie umeblowany; położony w zacisznym miejscu;
na działce znajduje się wolnostojący garaż na dwa samochody; teren posesji ogrodzony; podjazd wyłożony kostką;
CENA DO NEGOCJACJI!!!
ZAPRASZAMY NA BEZPŁATNĄ PREZENTACJĘ !!!

Kontakt: Barbara Musiej tel. 608 04 12 00