POSIADŁOŚĆ Z DWOMA DOMAMI
Miasto: okolice Świdnicy
Położenie: bliskie okolice Świdnicy
Na sprzedaż posiadłość zlokalizowana  nieopodal Świdnicy w otoczeniu lasu . Na nieruchomość składają się dwa domy.
Powierzchnia całkowita domu 267,60m2, użytkowa 223,90m2 działka 1700m2 powierzchnia drugiego domu 140m2. Dom idealny pod wynajem (3 osobne kawalerki) lub jako senioratka itp.

PARTER;
salon z wyjściem na taras, kuchnia z wyjściem na zadaszony taras, toaleta, pralnia z prysznicem , gabinet, hol z wejściem do dwustanowiskowego garażu.
PIĘTRO;
sypialnia główna z wyjściem na balkon oraz  z prywatną łazienką, 3 sypialnie, łazienka, toaleta oraz salon telewizyjny

Dom główny wykończony w bardzo wysokim standardzie ( wykończony 2 lata temu) co-gaz podłogowe ogrzewanie tam gdzie jest położony granit ukraiński, pokoje z panelami mają ogrzewanie z grzejników dodatkowo jest kominek z płaszczem wodnym,  okna PCV w okleinie brązowej, portal drzwi wejściowych został wykończony wapieniem bułgarskim ,  schody wewnętrzne drewniane z  jesionu i dębu czarnego + szkło artystyczne oraz miedziane balustrady, w kuchni oraz w jednej z łazienek blaty są wykończone granitem "star galaxy" dodatkowo w kuchni na wyspie jest położony blat z indyjskiego granitu "fiusin black". Nieruchomość wykończona oryginalnie, w wysokim standardzie idealna dla większej rodziny.
W cenie nieruchomości pozostają meble kuchenne wraz z całym osprzętem oraz wszystkie meble wykonane na wymiar.
Drugi dom będzie sprzedawany w stanie deweloperskim z ogrzewaniem gazowym, gotowy do białego montażu oraz do położenia podłóg, do każdej kawalerki zostało wykonane niezależne wejście.
Działka w całości ogrodzona, siatka + metaloplastyka, ogród w całości obsadzony zimozielonymi roślinami , podjazd duży wybrukowany, w cenie nieruchomości pozostają płyty i bloki granitowe do wykorzystania do zewnętrznej architektury.

Zapraszamy na bezpośrednią prezentację!
Kontakt: Kamila Figurna 735 93 77 82

Treść niniejszego ogłoszenia nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilneg