Położenie: Świdnica
  UMOWA NA WYŁĄCZNOŚĆ

Na sprzedaż wyjątkowy dom w wyjątkowym miejscu
Dom wolno stojący w Centrum Świdnicy  o powierzchni użytkowej 180m2 całkowitej 270m2 na działce 681m2.

Na nieruchomość składa się:
PARTER:
kuchnia  z wyjściem na ogród,salon z jadalnią, gabinet z małym uroczym tarasem, łazienka z prysznicem , hol,
PIĘTRO:
3 sypialnie w tym jedna z wyjściem na duży taras ,łazienka z wanną i prysznice, hol
PIWNICA:
sauna z jacuzzi na 5 osób z wyjściem na ogród, łazienka, pokój (domowe kino),pralnia, spiżarka, pomieszczenie gospodarcze oraz garaż na 2 samochody

Dom nie wymaga żadnych nakładów finansowych, gotowy do zamieszkania, okna PCV z roletami antywłamaniowym na parterze, monitoring z czujkami ruchu w każdym pomieszczeniu, co-gaz (dwa piece) oraz kominek w salonie z płaszczem wodnym. Bardzo dobrze przemyślana wewnętrzna aranżacja przestrzeni, dom klimatyczny, gdzie panuje miła i ciepła atmosfera. Z każdego okna jest widoczna bujna, zimozielona roślinność ogrodu co powoduje, że zapominamy, iż mieszkamy w centrum miasta.

Niewątpliwą zaletą nieruchomości jest nadzwyczajny (tajemniczy) ogród z licznymi nasadzeniami, starodrzewiem. Ogród przyciąga ciekawą aranżacją każdego zakątka np. altana z miejscem do wspólnych spotkań i posiłków ( murowany piec chlebowy, wędzarnia, grill). Nieopodal znajduje się strefa do wypoczynku w promieniach słońca  przy, której słychać szum kaskady wody lejącej się do oczka wodnego. Dla miłośników własnych upraw  niewielka szklarnia oraz " domek ogrodnika ".
Cena do negocjacji

Zapraszamy na bezpłatną prezentację
Figurna Kamila
735 93 77 82