TEREN OGRODZONY,
Miasto: Świebodzice
Położenie: Świebodzice
do sprzedania dom w Świebodzicach, na osiedlu domków jednorodzinnych, teren zamknięty z portierem przez 24 h; pow. działki 340 m2, ogrodzona, bez nasadzeń, pomieszczenie gospodarcze; pow. domu 174 m2 ze strychem, pow. mieszkalna 134 m2; dom ocieplony; dach pokryty blachodachówką; ogrzewanie gazowe oraz kominek z płaszczem wodnym, obudowany pięknymi kaflami, które mają około 150 lat; okna drewniane, na podłogach panele i kafle, na ścianach gładzie oraz miejscami tynk strukturalny; schody drewniane; stolarka drzwiowa firmy "DRE"; PARTER - salon z jadalnią i umeblowaną kuchnią ze sprzętem AGD (piekarnik elektryczny z pyrolizą AEG, zmywarka 60 cm WHIRLPOOL, lodówka LG, płyta indukcyjna ELECTROLUX); wyjście na ogród, łazienka, przedpokój; PIĘTRO- 3 sypialnie, łazienka i duża garderoba z szafami przesuwnymi; PODDASZE - nieużytkowe, ładnie wykończone; można zaadoptować na pokój; brak garażu; WSPÓLNOTA - koszt 150 zł miesięcznie ( min. za odśnieżanie, za portiera, za wszelkie naprawy na terenie wspólnym oraz oświetlenie);

Kontakt Barbara Musiej 608 04 12 00