IDEALNE MIEJSCE NA WYPOCZYNEK
Miasto: Rzeczka
Położenie: Rzeczka
do sprzedania dom wolnostojący w Rzeczce; składający się z 4 kondygnacji; PIWNICA na poziomie zerowym : pomieszczenia gospodarcze, garaż o pow. 22,50 m2, komórka, bardzo duża drewutnia z bezpośrednim  wejściem do budynku; PARTER: pokój dzienny, kuchnia z jadalnią, sypialnia, łazienka, spiżarka, PIĘTRO: 2 sypialnie, łazienka; PODDASZE (nieużytkowe) - 2 pomieszczenia, schody opuszczane; wnętrze domu nie wymaga nakładów finansowych, bardzo ładnie wykończone, całkowicie umeblowane; ogrzewanie kominkowe z nawiewem; na podłogach deski i kafle, na ścianach tynki gipsowe; okna PCV; stolarka wewnętrzna drewniana; kuchnia zabudowana ze sprzętem AGD (zmywarka 45 cm, lodówka z zamrażarką i piekarnik elektryczny firmy "Simens", okap); woda z własnej studni, możliwość podłączenia do miejskiej; szambo; budynek ocieplony, dach pokryty dachówką betonową; teren ogrodzony siatką, od frontu kute, dwie bramy wjazdowe na posesję; jedna przesuwna - wszystko przygotowane do zamontowania silnika; duża zadaszona drewutnia do której jest wejście bezpośrednio z domu; Bardzo spokoje miejsce z pięknymi widokami; dobrze nasłonecznione; blisko w góry na narty oraz piesze wycieczki;

Kontakt Barbara Musiej tel: 608 04 12 00