super lokalizacja
Położenie: okolice Zalewu
do sprzedania dom z funkcją mieszkalno-usługową, w spokojnej dzielnicy Świdnicy, posadowiony na działce o pow. 381 m2, ogrodzonej, częściowo zagospodarowanej; budynek ocieplony, pokryty blachodachówką, okna nowe - na parterze PCV, na piętrze drewniane; ogrzewanie co - gazowe w miedzi (parter i piętro osobne zasilanie); nieruchomość dwukondygnacyjna; PARTER - część usługowa (obecnie obiekt noclegowy) o pow. 120 m2, składający się z 4 pokoi, 2 łazienek, aneksu kuchennego, kotłowni, wyjście na ogródek oraz garaż na dwa samochody o pow. około 32 m2; PIĘTRO - część mieszkalna o pow. około 110 m2, składające się z salonu połączonego z umeblowaną kuchnią, 3 sypialni, garderoby, łazienki, przedpokoju, w którym zamontowana jest duża szafa z drzwiami przesuwnymi oraz taras z pięknymi widokami o pow. 35 m2;

Zapraszamy na bezpłatną prezentację !
Kontakt : Barbara Musiej 608 04 12 00