ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ ZAMIANY
Miasto: kierunek Wrocław
Położenie: Kierunek Pszenno
Rodzaj:
  Do sprzedania dom o pow. 120 m2 posadowiony na działce o pow. 10 arów w okolicy Pszenna. Budynek zadbany, ocieplony,  dach pokryty dachówką ceramiczną, kanalizacja doprowadzona do posesji, przy domu 2 garaże ( jeden z  bramą na pilota) oraz pomieszczenia gospodarcze. Działka ogrodzona, zagospodarowana z licznymi nasadzeniami.

Nieruchomość składa się z trzech kondygnacji. Na parterze znajduje się  kuchnia z kominkiem, dwa pokoje i łazienka;  na piętrze są dwa pokoje oraz dwa pomieszczenia (stryszki); w piwnicy znajduje  się kotłownia i pomieszczenie gospodarcze;

Na ścianach  gładzie, na podłogach parkiet, deski, kafle; instalacja grzewcza w miedzi, piec na eko-groszek, okna drewniane nowe, nowa instalacja elektryczna;

Do sprzedania również działka budowlana o pow.  22a łącząca się z posesją za 190 tys. zł.  Istnieje możliwość zamiany nieruchomości na mieszkanie M3 M4 do 1-go piętra w Świdnicy. Cena nieruchomości 449000 zł. do negocjacji.

Kontakt Barbara Fałek tel: 888 22 10 27