mały w kierunku na Wrocław
Miasto: okolice Sobótki
Położenie: kierunek Wrocław
do sprzedania dom w okolicach Marcinowic w kierunku na Wrocław, około 19 km od Świdnicy, 6 km od Sobótki, 35 km od Wrocławia; nieruchomość posadowiona jest na działce o pow. 2230 m2, częściowo ogrodzonej; składa się z trzech kondygnacji; na PARTERZE znajduje się nieduży przedpokój, umeblowana kuchnia, salon z wyjściem na ogród, sypialnia, łazienka z prysznicem, kotłownia i garaż (18 m2); na PIĘTRZE są 2 duże sypialnie z wyjściem na wspólny balkon, mniejsza sypialnia i łazienka; PODDASZE - nieużytkowe; na podłogach panele i kafle, okna PCV (trójszybowe, ciemne), na ścianach gładzie; ogrzewanie co w miedzi - grzejniki i tam gdzie kafle - podłogowe, piec na drewno, gaz z butli, szambo - 10 000 litrów; budynek pokryty dachówką ceramiczną, ocieplony, działka częściowo ogrodzona;

Kontakt Barbara Musiej 608 04 12 00