Dział: dom -> wynajem
3 500 zł miesięcznie MAŁY, PRZYTULNY, SUER LOKALIZACJA
Położenie: Świdnica
Rodzaj: połowa bliźniaka
  Do wynajęcia dom (bliźniak) w Świdnicy, częściowo umeblowany, na osiedlu domków jednorodzinnych, posadowiony na działce o pow. 375 m2, pow. całkowita powierzchnia nieruchomości 180 m2, pow. mieszkalna 140 m2, PIWNICA : garaż, pralnia, kotłownia, pokój, możliwość zrobienia toalety, PARTER: salon, jadalnia, taras, kuchnia, łazienka z prysznicem, przedpokój, PIĘTRO: 3 sypialnie, łazienka z wanną, PODDASZE: pomieszczenie strychowe, ocieplona podłoga; okna drewniane nowe, na podłogach we wszystkich pokojach jednakowe panele, na ścianach regipsy, kuchnia umeblowana ze sprzętem AGD (płyta elektryczna, piekarnik elektryczny, okap, zmywarka wolnostojąca), ogrzewanie co-gazowe w miedzi, piec dwu funkcyjny, kondensacyjny. Budynek ocieplony styropianem, dach pokryty dachówką betonową. Posesja ogrodzona siatką na słupkach, działka zagospodarowana. CENA 3 500 zł za miesiąc, kaucja 3 500 zł.  Zapraszamy na bezpłatną prezentację.

Kontakt Barbara Musiej  tel: 608 04 12 00