Dział: mieszkanie -> sprzedaż
Rodzaj: spółdzielczo-własnościowe
piętro: III
MS-3099
  do sprzedania mieszkanie w Świdnicy; okolice ul. Głowackiego; o pow. 77 m2, składające się z dużego pokoju z balkonem, kuchnia z jadalnią, 2 sypialni; przedpokoju i łazienki; do mieszkania przynależy piwnica o pow. około 3 m2; mieszkanie po remoncie; kuchnia umeblowana ze sprzętem AGD (zmywarka, piekarnik elektryczny, płyta indukcyjna, lodówka, okap); okna PCV, rolety wewnętrzne, parapety drewniane; na ścianach gładzie; na podłogach panele, w kuchni kafle; drzwi wewnętrzne i zewnętrzne (antywłamaniowe) nowe; ogrzewanie miejskie, woda z ciepłowni; w jednej sypialni i przedpokoju zamontowane szafy na wymiar; czynsz na 2 osoby około 550 zł; całe oświetlenie i meble zostają w mieszkaniu; właściciel  na życzenie Kupującego pozostawi akwarium; przy budynku duży parking tylko dla mieszkańców; bardzo dobra lokalizacja; CENA DO NEGOCJACJI !!!

Kontakt Barbara Musiej  tel: 608 04 12 00