Dział: mieszkanie -> wynajem
piętro: I
Ilość pokoi: 5 pokoi
MW-3030

Do wynajęcia apartament o powierzchni 160m2 zlokalizowany w Centrum usytuowany na I piętrze w kamienicy
Nieruchomość składa się z:
salonu z antresolą, kuchni z jadalnią, 4 sypialni w tym jedna z garderobą, łazienki oraz holu.
Mieszkanie klimatyczne, z odrestaurowaną stolarką drzwiową, na podłodze deska dębowa, okna PCV z roletami "dzień- noc" oraz roletami zewnętrznymi elektrycznymi od strony podwórka, co-gaz.  Mieszkanie dwustronne, słoneczne . Kuchnia umeblowana wraz z osprzętem AGD, 2 telewizory, łoże małżeńskie, mała sofa rozkładana, komody. Budynek wyremontowany z ładną, czystą klatką schodową. Do mieszkania przynależą 3 piwnice oraz wydzielona część na strychu. Lokal nadaje się również na siedzibę biura, kancelarii itp.  Cena dla osoby fizycznej 2800zł z czynszem + liczniki według zużycia cena dla firmy 3200zł + liczniki według zużycia kaucja jednomiesięczna. Wolne od 1 lutego

Zapraszamy na bezpłatną prezentację
Figurna Kamila
735 93 77 82