Dział: mieszkanie -> sprzedaż
Rodzaj: własnościowe
piętro: II
MS-2976
do sprzedania mieszkanie w okolicy os. Zarzecze; w ocieplonym budynku z cegły, dach po remoncie; teren ogrodzony, dwa miejsca postojowe; lokal mieszkalny składa się z umeblowanej kuchni z salonikiem, 3 sypialni, łazienki, toalety i przedpokoju, do mieszkania przynależy piwnica o pow. 4,90 m2; na ścianach tynki, na podłogach w pokojach panele, w przedpokoju, łazience i toalecie kafle, okna PCV, stolarka wewnętrzna i zewnętrzna wymieniona; ogrzewanie co- w miedzi na gaz; czynsz 420 zł z wodą i FR na 5 osób; balkon od zachodniej strony; mieszkanie rozkładowe, bardzo słoneczne; klatka schodowa ładna;
Długi termin wyprowadzki- informacje w biurze. W okolicy Lidl, Biedronka, galeria, szkoła podstawowa, przedszkole, przychodnia, 500 m do Parku Centralnego.

Kontakt Barbara Musiej tel: 608 04 12 00
powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie