Dział: mieszkanie -> sprzedaż
Rodzaj: własnościowe
piętro: III
MS-2947
do sprzedania bardzo przytulne, dwupoziomowe mieszkanie w bloku, w okolicy centrum; na I POZIOMIE  jest salon z balkonem, umeblowana kuchnia, łazienka; na II POZIOMIE znajdują się 2 sypialnie i łazienka z wc; ogrzewanie miejskie, okna PCV, na ścianach gładzie, na podłogach kafle, w sypialniach panele, drzwi wewnętrzne drewniane; schody na piętro wykonane z drewna dębowego; w kuchni sprzęt AGD (lodówka, piekarnik elektryczny, płyta indukcyjna, zmywarka, okap); w każdej sypialni zamontowane szafy wnękowe; pod schodami zagospodarowane miejsce z półkami, zamykane drzwiami przesuwnymi; budynek w bardzo dobrym stanie, szeroka klatka schodowa; teren ogrodzony, miejsce parkingowe; w okolicy min; sklepy, park, dworzec PKP, przychodnia.

Kontakt: Barbara Musiej
tel: 608 04 12 00

Treść niniejszego ogłoszenia nie stanowi oferty handlowej w rozumieniu Kodeksu Cywilnego