Dział: mieszkanie -> sprzedaż
Rodzaj: własnościowe
piętro: II
MS-2923
do sprzedania ciekawy, przestronny, dwupoziomowy apartament położony w bardzo atrakcyjnej dzielnicy Świdnicy; na pierwszym poziomie znajduje się salon z balkonem połączony z kuchnią, duża sypialnia z balkonem, łazienka, pomieszczenie na pralkę; na piętrze jest duża sypialnia, garderoba i łazienka z prysznicem; do mieszkania przynależy komórka o pow. około 7 m2;wszystko wykończone z bardzo dobrych materiałów; okna PCV, dachowe drewniane; na podłogach deska klejona, na piętrze panele; na ścianach gładzie; ogrzewanie co-gazowe (piec z zamkniętą komorą spalania); w łazienkach dodatkowo zamontowane ogrzewanie elektryczne, podłogowe; kuchnia ze sprzętem AGD (płyta gazowe 90 cm, okap, piekarnik elektryczny, zmywarka 40 cm, lodówka wolnostojąca); w sypialni na piętrze zamontowana klimatyzacja; dodatkowo do sprzedania są dwa miejsca parkingowe - cena 30 000 zł za jedno; czynsz 230 zł z FR, odpadami i zimną wodą (6m3); pow. po podłodze 110 m2; pow. użytkowa 90 m2, z komórką 97 m2; balkon przy sypialni wyłożony tworzywem imitującym deski; balkon przy sypialni wykafelkowany; mieszkanie środkowe, dwustronne, rozkładowe, bardzo słoneczne.

Zapraszamy na bezpłatną prezentację !
Kontakt Barbara Musiej 608 04 12 00
powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie