Dział: mieszkanie -> sprzedaż
Rodzaj: spółdzielczo-własnościowe
piętro: III
MS-2212
  Sprzedaż  dwupoziomowego mieszkania w Strzegomiu na IVp. Mieszkanie o pow. 70m2 składa się z: POZIOM I- pokój gościnny z balkonem i schodami na poziom II, przestronnego pokoju dla dzieci, kuchni,łazienki  razem z wc i korytarza. POZIOM II- przestronna sypialnia z dużą szafą garderobianą w zabudowie i miejscem do pracy. W mieszkaniu okna pcv, na podłodze w pokojach panele, na ścianach gładzie, kuchnia z meblami w zabudowie , stołem z  czterema krzesłami, sprzętem AGD: lodówka, płyta indukcyjna, okap, zmywarka. W łazience kabina prysznicowa,pralka . Na korytarzu szafa w zabudowie. Mieszkanie  bardzo słoneczne , trzystronne rozkładowe ,zadbane, położone w atrakcyjnej, spokojnej dzielnicy w sąsiedztwie osiedla domów jednorodzinnych w otoczeniu zieleni.Klatka schodowa czysta. Bezpośrednio przed budynkiem miejsca parkingowe.czynsz 478zł z co miejskim.
Zapraszamy na bezpośrednią prezentację