Dział: mieszkanie -> wynajem
Rodzaj: własnościowe
piętro: III
MW-1598

do wynajęcia 4 pokojowe mieszkanie w centrum Świdnicy, rozkładowe , dwupoziomowe o powierzchni 114 m2, okna wychodzą na wschód i zachód.mieszkanie znajduje się na trzecim piętrze, na pierwszym poziomie znajduje się duży salon, kuchnia, przedpokój oraz łazienka z prysznicem, na drugim poziomie znajdują się 3 pokoje, łazienka z wanną, a także garderoba.  Mieszkanie jest nowe, posiada ogrzewanie sieciowe gazowe. Kuchnia umeblowana i wyposażona w sprzęt AGD firmy Electrolux, pokoje częściowo umeblowane - w salonie znajduje się sofa, stół + 6 krzeseł, telewizor, w jednej  sypialni jest łózko dwuosobowe, pozostałe pokoje puste. Istnieje możliwość umeblowania na życzenie wynajmującego.  Garderoba zagospodarowana, w górnej łazience znajduje się pralka. Do mieszkania przynależy 11 metrowa piwnica. Mieszkanie do wynajęcia od zaraz. Kaucja -2600 zł. Czynsz zawiera już opłatę za ogrzewanie i wodę. Dodatkowa opłata to energia elektryczna około 120-150 zł miesięcznie.

Kontakt: Barbara Musiej tel: 608 04 12 00

powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie powiększ zdjęcie